Author Topic: can't launch the program after install..see error screenshot  (Read 2305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tc16

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
can't launch the program after install..see error screenshot
« on: October 26, 2016, 01:15:45 AM »
Hi

I bought a pro edition installed it but never used a few weeks ago...
these last days I wanted to use it  => can't launch the program, I uninstalled and reinstalled : same error, see screenshot
any idea?
TIA
setup: latest win 10 pro (legit) version , and  latest version of tweaking.com_windows_repair_aio_setup.exe
and didn't find a clue with google...

Offline JB

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 5
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #1 on: October 26, 2016, 03:56:51 AM »
Hi,

I received the same error message under win 7 - with the two last version of Windows Repair (exe or portable) - during program startup and during his uninstall !

Online Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 6602
  • Location: UK
  • Karma: 100
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #2 on: October 26, 2016, 08:07:05 AM »
I've passed this onto Shane.

Offline JB

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 5
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #3 on: October 26, 2016, 09:32:00 AM »
Thanks. I forgot to say that it's the free version in my case.

Offline JB

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 5
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #4 on: November 02, 2016, 01:33:41 AM »
Same story with the new version 3.9.15 !
« Last Edit: November 02, 2016, 01:50:31 AM by JB »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9274
  • Location: USA
  • Karma: 135
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #5 on: November 02, 2016, 09:27:37 AM »
I havent been able to find a fix for this yet. It isnt my program itself but it is the protection that I use to protect the exe. When i search up this error a lot of programs and games that protect their exe comes up. Turns out that a call to a windows file is failing and so far for everyone who got an error like this it turned out to be there system files where messed up.

If you havent yet, try this

Open a cmd.exe window as administrator and run this command

sfc /scannow

For some users it wasnt messed up system files it turned out to be their antivirus program and running the program in sandbox mode. Have you tried running the program in safe mode? If not open up msconfig.exe and go to the boot tab and put a check on safe boot and but the option on networking and reboot. This ill set it to always boot like this so once in safe mode open msconfig.exe again and take the check off the safe boot to have it be back to normal :-)

Let me know how that goes.

Shane
PLEASE EDIT YOUR TOPIC AND PUT (SOLVED) IF YOU ARE ALL FIXED.

(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline JB

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 5
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #6 on: November 02, 2016, 10:56:13 AM »
Thanks Shane,
Scannow has repaired some files but even after reboot, it did not resolved the problem. :cry:
The program works on the other hand in safe mode. :confused:
It always worked so far in Win7 and Win8.1.
The problem appears for the first time with the penultimate version and only in Win 7.

Offline tc16

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #7 on: November 13, 2016, 03:12:10 AM »
hi all!

Shane, thanks for answering...

I tried
- sfc /scannow as admin
ok nothing wrong

- then reboot in safe mode and...
ok I was able to launch the program , in free mode, and btw in safe mode I can't use my registration #, it accepts it, asks to restart the program, but nada the app restart in free mode, so I loose the benefit of registration...  :sad:
finally, after a repair, I rebooted in "normal" mode....and retried to launch again tweaking-Windows repair: impossible, always the same error window I already posted

definitively there's an incompatibility but with ?....FYI: I remember, a few months ago, I used a couple of times tweaking-Windows repair without any problem (on my  win 10)....

Offline JB

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 5
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #8 on: November 20, 2016, 01:55:38 AM »
FYI, new message in Win 7 with the last version 3.9.17 :

"Error at hooking API "NtProtectVirtualMemory"
Dumping first 32 bytes:
B8 881119 00 50 C3 8D 54 24 04 64 FF15 CO 00
00 00 83 C4 04 C214 00 B8 4E 00 00 00 33 C9 8D"

Offline tc16

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #9 on: November 20, 2016, 10:06:28 AM »
hi

for me in win 10 pro  v. 3.9.17 = always same error...
see screenshot...

 :sad:

Online Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 6602
  • Location: UK
  • Karma: 100
    • View Profile
Re: can't launch the program after install..see error screenshot
« Reply #10 on: November 20, 2016, 10:39:36 AM »
I've emailed Shane with a link to this thread given your development JB and as a BUMP for Shane.


 

anything