Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - HDCOUNTRYGUY

Pages: [1]
1
HELLO ALL!

I HAVE INSTALLED A CREATIVE TECHNOLOGIES SOUND BLASTER AUDIGY RX SB1550 IN MY TOWER WITH WIN XP PRO 64 BIT OS.  IT INSTALLED FINE AND THE CREATIVE LINK IS ABLE TO DETECT AND RECOMMEND UPDATE FOR DRIVERS ETC.  AND DEVICE MANAGER SAYS EVERYTHING IS INSTALLED AND WORKING FINE.  THE PROBLEM IS WHETHER I PLAY AN AUDIO CD, STREAM A RADIO STATION, OR OPEN YOU TUBE CONTENT THE SOUND CARD WILL PRODUCE SOUND FOR LESS THAN 2 MINUTES AND THEN TOTAL SILENCE.  I HAVE TRIED THIS WITH MY HEADPHONES AS WELL SAME RESULTS.  AFTER THE SOUND STOPS I CHECK DEVICE MANAGER, AND TASK MANAGER AND THE PROGRAMS ARE STILL RUNNING AND WORKING PROPERLY.  WHEN I REBOOT I GET THE WELCOME SOUND FOR WINDOWS OPENING AND WHEN I GO TO LISTEN TO SOME SOUND PRODUCING FORMAT SAME THING ONLY FOR ABOUT 2 MINUTES.  I CHECKED THE RESOURCES AND THERE ARE NO CONFLICTS ANNOUNCED HOWEVER I NOTICED THE IRQ IS SHARED WITH 4 OTHER DEVICES ON THE PCI BUS, IRQ 16.  NOTE THIS CARD IS IN A PCI-E SLOT AND I'VE TRIED CHANGING THE SLOT AS WELL AND REINSTALLING THE CREATIVE SOFTWARE AND DRIVERS ALWAYS END UP AT THE SAME PLACE.  BTW, WHEN I 1ST EXPERIENCED THIS PROBLEM I THOUGHT IT WAS A HARDWARE ISSUE SO I RETURNED THE ORIGINAL CARD AND TRIED ANOTHER ONE, SAME RESULTS.  I THOUGHT ABOUT MANUALLY SETTING THE IRQ TO SOMETHING ELSE HOWEVER I AM UNABLE TO CLEAR THE 'USE AUTOMATIC SETTINGS' CHECK BOX, TO TRY THIS?  STUMPED!  PLEASE HELP!

THANK YOU,
H-D

2
General Computer Support / unable to start tweaking repair.exe
« on: November 23, 2014, 09:00:49 PM »
The current repair has failed to start for over 30 sec.
Trying Again....


The current repair has failed to start for over 30 sec.
Trying Again....


The current repair has failed to start for over 30 sec.
Trying Again....

   Done, but failed, at (11/23/2014 11:41:36 PM)
   Total Repair Time: 00:02:00

The current repair has failed to start 4 times.
Something is keeping the repair from running.
Please post in the Tweaking.com forums for support.

windows xp pro 64 bit sp2

Pages: [1]