Author Topic: Scrolling green arrow, semi load, no graphics on some pages  (Read 4286 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Snowyolddog

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Jan 2014
  • Posts: 11
  • Karma: 1
    • View Profile
Scrolling green arrow, semi load, no graphics on some pages
« on: January 09, 2014, 08:11:11 AM »
Windows XP
 Firefox 26
Dell Dimension 8300 (yep, old)
user..yep old
Charter  IP
modem, wireless

 A few weeks ago this same problem occurred  then got better. Not sure if I fixed it or what happened.  Problem is back and worse.
 Firefox will load, AOL, my homepage, will not load..or only eventually loads  text, no graphics.
 Facebook will not load
Cannot connect to AOL mail
 Weather sites, etc. No Load
 Pogo.com  loads a bit but not fully. This site fine
Control F5..no results
 cleared cache, cleaned up everything I know to clean, ran antimalware , ran tweaking repair, chkdsk,  updated all.   
 reboot, swore, threatened...no luck
 Hubby  has same computer, runs firefox,  uses charter for mail.  He can access some sites but not facebook, and weather etc.
 Charter installed new modem a week ago. System was fast and fine... but now this
 No reset button on modem
 My samsung galaxy 2  will access AOL mail  most of the time...some new mail does not load  and part of facebook but no graphics. 
I did have an unmountable bootvolume  issue that I fixed...no more problems with that.
 It is time for new computers but  I want to get this figured out..can't access any sites to comparison shop !
Any ideas???  I am not savvy in terminology  so please talk down to me.
Many thanks

Offline Snowyolddog

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Jan 2014
  • Posts: 11
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Scrolling green arrow, semi load, no graphics on some pages
« Reply #1 on: January 09, 2014, 08:12:39 AM »
Ps Even when on a site the green arrow  on top of the screen keeps scrolling..........

 I found some info ..I can google a bit...about DNS.  I pinged aol.com    it did not go through
I pinged facebook.com  it went through as did pogo.com

  I went to network connections to obtain  DNS server automatically.   ran a "repair' there...
There are three DNS servers that come up...not sure what those mean but I have the numbers.

   I do like puzzles but this is not my forte. Is AOL corrupt? is the system down? is it Charter IP?  The router they installed has no reset button.  Could it be router?  Should I just throw this computer out the back door and get a new set of problems?  I am not finding help from another well known site...am hoping to get some guidance here  please thank you may !?
 Cheers
« Last Edit: January 09, 2014, 10:57:19 AM by Snowyolddog »

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Scrolling green arrow, semi load, no graphics on some pages
« Reply #2 on: January 09, 2014, 05:28:35 PM »
Could be DNS problem, use this on your computer
http://www.tweaking.com/content/page/tweaking_com_change_dns_servers.html

Once your computer is set to use the google dns servers, go to your start button and in the run box put in cmd.exe and open it.

Then in there type
ipconfig /flushdns

and hit enter.

Now see if the sites work any better.

Shane

Offline Snowyolddog

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Jan 2014
  • Posts: 11
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Scrolling green arrow, semi load, no graphics on some pages
« Reply #3 on: January 10, 2014, 10:10:06 AM »
Thank you!
Ended up being a call to the cable company, Charter..and their re boot and re sync the system.  The new router stopped talking to our system and wifi and lAn and etc.
Thanks for your help
 

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Scrolling green arrow, semi load, no graphics on some pages
« Reply #4 on: January 13, 2014, 11:52:12 AM »
Good to hear you got it fixed :-)

Shane