Author Topic: Registry Backup Beta  (Read 264223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline streetwolf

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Aug 2012
  • Posts: 99
  • Location: New Jersey, USA
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #350 on: September 10, 2012, 12:27:16 PM »
Thanks :-)

Let me know if it stops and doesnt close on its own. And a screen shot if it does will be great.

Shane

You got it Shane. 
Intel Core i9-9900K@5.1GHz | Gigabyte Z390 AORUS MASTER | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 32GB RAM | EVGA GTX 1080 Ti FTW3 11GB | BenQ PD3200U 32" 4K LCD | 4-512GB Samsung 970 PRO M.2 | 2TB Samsung 860 EVO | 480GB  SanDisk USB Extreme900 | Windows 10 Pro | FIOS 1Gb

Offline streetwolf

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Aug 2012
  • Posts: 99
  • Location: New Jersey, USA
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #351 on: September 11, 2012, 05:05:07 AM »
Shane:

My auto backup this morning seems to work OK but I think it took the fallback method again (?).  As I said before RB is run at the same time as my disk imaging software and takes much longer to run presumably because both use VSS.  I think I will run RB as a command when my imaging software finished it's backups.  My imaging software let's me do this.  Is it just a matter of using the command line in the task scheduler and plugging it into my imaging software and then deleting the task? Doing it this way should avoid any VSS conflicts if this is a problem.

Here's a couple of logs from my start up this morning

[9/11/2012 - 7:37:03 AM]
--------------------------------------------------------------------------------
Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Program Files (x86)\Tweaking.com>
--------------------------------------------------------------------------------
[9/11/2012 - 7:37:03 AM]
--------------------------------------------------------------------------------
CD /D C:\

C:\>
--------------------------------------------------------------------------------
[9/11/2012 - 7:37:03 AM]
--------------------------------------------------------------------------------
"C:\Windows\temp\vss_start.bat"

C:\>set path=C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Program Files (x86)\Tweaking.com\files

C:\>"C:\Program Files (x86)\Tweaking.com\files\vss_7_64.exe" -script="C:\Windows\temp\vss-setvar.bat" -exec="C:\Windows\temp\vss.bat" C:

--------------------------------------------------------------------------------
[9/11/2012 - 7:37:58 AM]
--------------------------------------------------------------------------------
Closed. No longer reading pipes.
--------------------------------------------------------------------------------





[9/11/2012 - 7:37:00 AM] System Variables
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] --------------------------------------------------------------------------------
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Use Fallback Backup Method: 1 (0 = No, 1 = Yes)
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] VSS exe To Use: vss_7_64.exe
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Windows Drive: C:
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Windows Folder: Windows
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Windows Path: C:\Windows
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Registry File Location: C:\Windows\System32\Config
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Current Profile: C:\Users\Gary
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Current Profile SID: S-1-5-21-316209811-3955165756-3875462241-1001
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Current Profile Classes: S-1-5-21-316209811-3955165756-3875462241-1001_Classes
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Profiles Location: C:\Users
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Profiles Location 2: C:\Windows\ServiceProfiles
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Local Settings AppData: AppData\Local
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Computer Name: GARY
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] OS: Microsoft Windows 8 Pro (64-bit)
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] OS Architecture: 64-bit
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] OS Version: 6.2.9200
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] OS Service Pack:
[9/11/2012 - 7:37:00 AM] --------------------------------------------------------------------------------

[9/11/2012 - 7:37:00 AM] Backup Location: D:\RegBackup\

[9/11/2012 - 7:37:02 AM] Starting: C:\Program Files (x86)\Tweaking.com\files\vss_start.exe -log:D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\Log_Vss.txt -vssexe:vss_7_64.exe

[9/11/2012 - 7:37:02 AM] Silent command given, program will close after backup.

[9/11/2012 - 7:37:02 AM] Waiting for Volume Shadow Copy snapshot...

[9/11/2012 - 7:37:27 AM] Volume Shadow Copy Failed! vss_7_64.exe isn't running. Check the Log_VSS.txt file to view any errors.
[9/11/2012 - 7:37:27 AM] Is vss_start.exe Running: True
[9/11/2012 - 7:37:27 AM] Is vss_7_64.exe Running: True
[9/11/2012 - 7:37:27 AM] Is vss_pause.exe Running: False

[9/11/2012 - 7:37:27 AM] Auto Delete Old Backups Enabled, Working...
[9/11/2012 - 7:37:27 AM] --------------------------------------------------------------------------------
[9/11/2012 - 7:37:27 AM] Deleted - D:\RegBackup\GARY\9.4.2012_7.59.29-AM

[9/11/2012 - 7:37:28 AM] --------------------------------------------------------------------------------

[9/11/2012 - 7:37:31 AM] Starting Backup...

[9/11/2012 - 7:37:31 AM] Files To Backup:
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] --------------------------------------------------------------------------------
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Windows\System32\Config\default
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Windows\System32\Config\sam
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Windows\System32\Config\security
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Windows\System32\Config\software
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Windows\System32\Config\system
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Users\Gary\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Users\Gary\ntuser.dat
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\ntuser.dat
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\ntuser.dat
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] --------------------------------------------------------------------------------

[9/11/2012 - 7:37:31 AM] Backing Up Files...:
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] --------------------------------------------------------------------------------
[9/11/2012 - 7:37:31 AM] Using Fallback Backup Method.

[9/11/2012 - 7:37:31 AM] Backing Up File: C:\Windows\System32\Config\default
[9/11/2012 - 7:37:33 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Windows\System32\Config\default

[9/11/2012 - 7:37:33 AM] Backing Up File: C:\Windows\System32\Config\sam
[9/11/2012 - 7:37:33 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Windows\System32\Config\sam

[9/11/2012 - 7:37:33 AM] Backing Up File: C:\Windows\System32\Config\security
[9/11/2012 - 7:37:34 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Windows\System32\Config\security

[9/11/2012 - 7:37:34 AM] Backing Up File: C:\Windows\System32\Config\software
[9/11/2012 - 7:37:44 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Windows\System32\Config\software

[9/11/2012 - 7:37:44 AM] Backing Up File: C:\Windows\System32\Config\system
[9/11/2012 - 7:37:48 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Windows\System32\Config\system

[9/11/2012 - 7:37:49 AM] Backing Up File: C:\Users\Gary\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat
[9/11/2012 - 7:37:50 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Users\Gary\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat

[9/11/2012 - 7:37:50 AM] Backing Up File: C:\Users\Gary\ntuser.dat
[9/11/2012 - 7:37:52 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Users\Gary\ntuser.dat

[9/11/2012 - 7:37:52 AM] Backing Up File: C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\ntuser.dat
[9/11/2012 - 7:37:52 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Windows\ServiceProfiles\LocalService\ntuser.dat

[9/11/2012 - 7:37:52 AM] Backing Up File: C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\ntuser.dat
[9/11/2012 - 7:37:52 AM] Result: Successful  - D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\C\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\ntuser.dat

[9/11/2012 - 7:37:52 AM] --------------------------------------------------------------------------------

[9/11/2012 - 7:37:52 AM] Creating DOS restore bat file for use in the Windows Recovery Console:
[9/11/2012 - 7:37:52 AM] --------------------------------------------------------------------------------
[9/11/2012 - 7:37:52 AM] Already Exists: C:\Windows\tweaking.com-regbackup-GARY-Microsoft-Windows-8-Pro-(64-bit).dat for use in the dos_restore.cmd file
[9/11/2012 - 7:37:52 AM] Done: D:\RegBackup\GARY\9.11.2012_7.37.00-AM\dos_restore.cmd
[9/11/2012 - 7:37:52 AM] --------------------------------------------------------------------------------

Intel Core i9-9900K@5.1GHz | Gigabyte Z390 AORUS MASTER | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 32GB RAM | EVGA GTX 1080 Ti FTW3 11GB | BenQ PD3200U 32" 4K LCD | 4-512GB Samsung 970 PRO M.2 | 2TB Samsung 860 EVO | 480GB  SanDisk USB Extreme900 | Windows 10 Pro | FIOS 1Gb

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Registry Backup Beta
« Reply #352 on: September 11, 2012, 01:33:10 PM »
OK here is the new build.

Sorting of the restore list should work great now and I increased the timeout for the program waiting for VSS.

Lets see how it goes :-)

Shane

Offline neroilo

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jun 2012
  • Posts: 186
  • Karma: 9
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #353 on: September 11, 2012, 02:19:56 PM »
OK here is the new build.

Sorting of the restore list should work great now and I increased the timeout for the program waiting for VSS.

Lets see how it goes :-)

Shane

No problem here. I hope for the others too! :smiley:

Offline streetwolf

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Aug 2012
  • Posts: 99
  • Location: New Jersey, USA
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #354 on: September 11, 2012, 02:47:53 PM »
Works fine taking a manual backup.  Let's see what my auto backup does tomorrow.  btw, I delayed my RB backup 5 minutes in order for my disk imaging software to complete.
Intel Core i9-9900K@5.1GHz | Gigabyte Z390 AORUS MASTER | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 32GB RAM | EVGA GTX 1080 Ti FTW3 11GB | BenQ PD3200U 32" 4K LCD | 4-512GB Samsung 970 PRO M.2 | 2TB Samsung 860 EVO | 480GB  SanDisk USB Extreme900 | Windows 10 Pro | FIOS 1Gb

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #355 on: September 12, 2012, 02:27:40 AM »
I have tried the latest 1.4.1 now on my win 7 64-bit computer, have also tried on my brothers win xpsp3 computer and it worked.  :cheesy:

But I noticed both on my computer and my brothers that after windows update have installed som new file and rebooted that Registry Backups vss.exe didn't start. But I rebooted once more then tried autobackup and manual backup, now it works all the time.

What do you think about changing "Default Backup Name:" From "My Backup" to "Manual Backup"? Feels more logical! I have seen people on this forum calling "Default Backup Name:" for Manual so... :thinking:

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.

Offline streetwolf

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Aug 2012
  • Posts: 99
  • Location: New Jersey, USA
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #356 on: September 12, 2012, 04:08:48 AM »
My auto backup also ran fine this morning.  However, as I mentioned I now delay it in order to give my disk imaging software time to finish.
Intel Core i9-9900K@5.1GHz | Gigabyte Z390 AORUS MASTER | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 32GB RAM | EVGA GTX 1080 Ti FTW3 11GB | BenQ PD3200U 32" 4K LCD | 4-512GB Samsung 970 PRO M.2 | 2TB Samsung 860 EVO | 480GB  SanDisk USB Extreme900 | Windows 10 Pro | FIOS 1Gb

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Registry Backup Beta
« Reply #357 on: September 12, 2012, 11:17:39 AM »
Quote
What do you think about changing "Default Backup Name:" From "My Backup" to "Manual Backup"? Feels more logical! I have seen people on this forum calling "Default Backup Name:" for Manual so... :thinking:

I like that, I will make that change.

Since things look like they are working well and I finally got the restore list sort working I think i will go ahead and get this version out :cheesy:

Shane

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #358 on: September 13, 2012, 10:56:47 AM »
I saw on my brothers computer (win xp) that scheduled backup started "Registry Backup v1.4.1(latest beta)" but nothing happened, vss didnt start and there was no log file that so ever so I could see that was wrong.
In "the Task Manager" I closed "Registry Backup" and after that I tried "manual backup" :wink: and it worked, I did a logoff and log in again then autobackup worked as usual.
But autobackup usually works!
It may be that my brother's computer is tricky, just wanted to tell if it's something not right.

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.

Offline neroilo

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jun 2012
  • Posts: 186
  • Karma: 9
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #359 on: September 13, 2012, 11:44:41 AM »
I saw on my brothers computer (win xp) that scheduled backup started "Registry Backup v1.4.1(latest beta)" but nothing happened, vss didnt start and there was no log file that so ever so I could see that was wrong.
In "the Task Manager" I closed "Registry Backup" and after that I tried "manual backup" :wink: and it worked, I did a logoff and log in again then autobackup worked as usual.
But autobackup usually works!
It may be that my brother's computer is tricky, just wanted to tell if it's something not right.

Tomas

If you perform a manual backup, and the same day an auto backup, the last one won't have success because there is already a manual backup.
Is it your case?

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #360 on: September 13, 2012, 11:56:09 AM »
I saw on my brothers computer (win xp) that scheduled backup started "Registry Backup v1.4.1(latest beta)" but nothing happened, vss didnt start and there was no log file that so ever so I could see that was wrong.
In "the Task Manager" I closed "Registry Backup" and after that I tried "manual backup" :wink: and it worked, I did a logoff and log in again then autobackup worked as usual.
But autobackup usually works!
It may be that my brother's computer is tricky, just wanted to tell if it's something not right.

Tomas

If you perform a manual backup, and the same day an auto backup, the last one won't have success because there is already a manual backup.
Is it your case?

Nope! Sometimes "autobackup" doesn't work, "Registry Backup" starts and if I take a look in process explorer it says RB is running and nothing happens, eventually I have to end the program.  I have not found anything patterns, when it goes wrong and why.

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #361 on: September 14, 2012, 05:43:21 AM »
I installed 1.4.1 official version and then I started the computer this morning "autobackup" was using "Fallback backup method" and VSS didn't start.

this is from the log file:
2012-09-14 - 05:34:22] Waiting for Volume Shadow Copy snapshot...
[2012-09-14 - 05:35:22] Volume Shadow Copy Failed! vss_7_64.exe isn't running. Check the Log_VSS.txt file to view any errors.
[2012-09-14 - 05:35:22] Is vss_start.exe Running: True
[2012-09-14 - 05:35:22] Is vss_7_64.exe Running: True
[2012-09-14 - 05:35:22] Is vss_pause.exe Running: False

I have tried to delay "autobackup" 4 minutes it works sometimes and sometimes vss fails.

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Registry Backup Beta
« Reply #362 on: September 14, 2012, 01:32:16 PM »
Yeah if you have it set under the advanced settings to only do 1 auto backup a day then it will just close.

It will look at the backups and see if a backup was already made for that day. :wink:

Shane

Offline neroilo

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jun 2012
  • Posts: 186
  • Karma: 9
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #363 on: September 16, 2012, 07:42:20 AM »
In these days I thought about a new feature that it could be useful to restore system without GUI.
A command line switch as -restorelastbackup to restore last created backup through a shortcut.
Manual way is calling dos_restore.cmd file, but at the moment it is needed to update target path every time I create a new backup.
« Last Edit: September 16, 2012, 08:05:31 AM by neroilo »

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Registry Backup Beta
« Reply #364 on: September 16, 2012, 01:56:43 PM »
The dos_restore.cmd is only when restoring from a recovery console. It wont work if you run it in Windows.

I will keep the command line option open and see what i can do down the road.  :wink:

Shane

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Registry Backup Beta
« Reply #365 on: September 19, 2012, 10:12:43 AM »
So I noticed something strange with the reg backup today.

I turn my computer off every night and turn it on in the morning. The reg backup is set to run at system startup for the current user.

So I turn my computer on and go back in the house and get a cup of coffee. When i come back out the reg backup is just sitting there at the main Window. It isnt doing anything, no errors or nothing.

The auto backup is suppose to click the backup button and then close when it finishes.

So I simply clicked the backup button, it made the backup and then closed. For some odd reason the backup button didnt get clicked this time.

So I will be looking into and see if I can find out why it didnt. This could explain the random times the program isnt closing for people.

I will get an update out soon and have you guys test :-)

Shane

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Registry Backup Beta
« Reply #366 on: September 19, 2012, 11:53:33 AM »
Found it, a simple timing problem.

I had it start the process before the auto flag got enabled and there was only a 250ms before it would start. So if the machine didnt respond fast enough the auto flag didnt set.

Simple fix, I have it set the auto flag before starting the process :-)

V1.4.2 is released.

Shane

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #367 on: September 19, 2012, 08:35:12 PM »
The latest version of RB doesn't always work for me.
I have tried to delay autoback and have only 1 backup per day, but I get "fallback backup method".

There is something with 1.4.2 and 1.4.1 that doesn't work so good for me. Version 1.4.0 worked better.

What is changed in the later versions?

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Registry Backup Beta
« Reply #368 on: September 19, 2012, 08:36:52 PM »
Next time you reboot and it runs check the task scheduler and see if it is still running in the background :-)

Shane

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #369 on: September 19, 2012, 09:03:31 PM »
Yes in task scheduler I see "The operation completed successfully. (0x0)"
and I saw in Process Explorer that "vss_7_64.exe" was started.

In log file I get this: "Is vss_pause.exe Running: False"

VSSC is started.

I did a manual backup now and I got "Currently using fallback method instead of Volume Shadow Copy Service"
and if I take a look in "Process Explorer" I see that vss_pause.exe doesn't close.

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Registry Backup Beta
« Reply #370 on: September 19, 2012, 09:50:27 PM »
Go to advanced settings. Is always use the fallback method checked?

Shane

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #371 on: September 19, 2012, 09:52:36 PM »
nope  :wink:

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.

Offline neroilo

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jun 2012
  • Posts: 186
  • Karma: 9
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #372 on: September 20, 2012, 02:18:58 AM »
nope  :wink:

Tomas

Did you try to rename your "settings.ini" to "settings_old.ini"? Let the program creates a new one.

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #373 on: September 20, 2012, 02:29:17 AM »
Did you try to rename your "settings.ini" to "settings_old.ini"? Let the program creates a new one.

No I will try that, thanks!

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.

Offline Tomas_Sweden

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 260
  • Location: Falköping
  • Karma: 7
    • View Profile
Re: Registry Backup Beta
« Reply #374 on: September 20, 2012, 05:24:23 AM »
It's the same, still having RB using"fallback backup method" now and then.

Tomas
Dell Laptop XPS L501X Intel i5-560M(2.66GHz), Win 7 Home Prem(SP1) 64 Bit, 4 GB RAM. Samsung SSD 850 PRO 256 GB.