Author Topic: coordinate regisrty backup  (Read 3364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline peterr

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Apr 2012
  • Posts: 278
  • Location: MD
  • Karma: 3
    • View Profile
coordinate regisrty backup
« on: June 08, 2012, 12:52:27 PM »

My pcs volume shadow copy are set to started and manual. In Win 7 is this the default or apprppriate way to set them?

Will this conflict with my tweaking.com registry backup regardless of how I set if I use settings at all?

I just noticed my laptop has current usage as zero bytes and the configuration was 'off'.
Could this be due to installation of the twaeking.com registry backup?
Thank you
« Last Edit: June 08, 2012, 01:00:28 PM by peterr »

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: coordinate regisrty backup
« Reply #1 on: June 08, 2012, 01:28:56 PM »
Default is set to manual. Programs run it when they need it so as long as it i set to manual your good to go :wink:

Shane