Author Topic: Reparse Points NOT fixed  (Read 3952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ttiihone

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Aug 2015
  • Posts: 16
  • Karma: 0
    • View Profile
Reparse Points NOT fixed
« on: September 16, 2015, 02:57:29 AM »
I have the version 3.5.1 on my Windows 7 x64 and I have Windows installed on drive C and all the user profiles etc. etc. on drive D. So I used this tool to pre-scan my file system for problems - and there were 31 false Reparse Points. This is a magnificent tool so a HUGE THANK YOU for this but however it could NOT repair my Reparse Points :( No matter how I tried to fix them.

If You need more info on this matter then please mail me (plus post here, of course) to: tommi.tiihonen@gmail.com.

THANK YOU!! :)

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Reparse Points NOT fixed
« Reply #1 on: September 18, 2015, 09:48:12 AM »
Can you post a screen shot of the scan so I can see which ones it is having trouble with?

Shane

Offline ttiihone

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Aug 2015
  • Posts: 16
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Reparse Points NOT fixed
« Reply #2 on: September 18, 2015, 02:48:28 PM »
Thank You Shane! Here are the screenshots about the procedure and the explanations:

1. First when a clicked SCAN REPARSE POINTS, the outcome is in the first attached screenshot (file 1-).

2. Then I hit REPAIR SELECTED (all). Attached pic named 2-....

3. The after rescanning the reparse points, the outcome is presented ijn the file named 3-... (attached)

Hope this helps!

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Reparse Points NOT fixed
« Reply #3 on: September 18, 2015, 07:15:24 PM »
What I am going to do is in the next update 3.5.2 I am going to add error handling during that repair and have it record when it fails and why it failed. Then that will give me a direction to start on to find out what is going on :-)

Shane

Offline ttiihone

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Aug 2015
  • Posts: 16
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Reparse Points NOT fixed
« Reply #4 on: September 18, 2015, 07:17:21 PM »
EXCELLENT!!! This software is so great and I sooooo appreciate You all there for providing and developing it further. THANK YOU!