Author Topic: Windows Repair 3.9.28 doesn't start  (Read 10186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MaxH

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Sep 2016
  • Posts: 9
  • Location: Netherlands
  • Karma: 0
    • View Profile
Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« on: April 25, 2017, 10:02:11 am »
Hello, the latest version does not work. Not as an update from .27 and not as 'normal' download. Up to version .27 no problem.
Windows version 1703 build 15063.138
« Last Edit: April 25, 2017, 10:08:50 am by MaxH »

Offline drselz

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Jan 2017
  • Posts: 7
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #1 on: April 25, 2017, 11:33:31 am »
I had the same problem and reverted to 3.9.27

Offline petsie

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Jun 2016
  • Posts: 2
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #2 on: April 25, 2017, 11:54:57 am »
same issue with Windows Version 10.0.14393 Build 14393 (64bit) :sad:

Offline Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 10182
  • Location: UK
  • Karma: 122
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #3 on: April 25, 2017, 02:01:57 pm »
I had the same problem in 1703 15063.138 and was going to reinstall but have found another problem with 1703 that I had been troubleshooting before I put it down to another 1703 anomaly.

I'll get back to you after I've tried another install.

Offline Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 10182
  • Location: UK
  • Karma: 122
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #4 on: April 25, 2017, 02:21:04 pm »
Update - my existing 3.9.27 was corrupt when I tried to open it so directly downloaded a fresh copy and that wouldn't open either.

Following the first time I updated the program, had used a restore point to see if that would sort another problem, so not sure if it got corrupted with that.

I've reported this to Shane.

Offline Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 10182
  • Location: UK
  • Karma: 122
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #5 on: April 25, 2017, 02:44:26 pm »
Okay - it's fixed now.

Download afresh or for drselz, update again from within the program.

When Shane had updated the program to .28 he had used a new stock .exe which must have had a bug in it and has since changed that back to what was used in .27.

Offline drselz

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Jan 2017
  • Posts: 7
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #6 on: April 25, 2017, 03:07:31 pm »
New update worked for me! Thanks!!!

Offline Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 10182
  • Location: UK
  • Karma: 122
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #7 on: April 25, 2017, 03:22:03 pm »
Mine as well :)

Offline MaxH

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Sep 2016
  • Posts: 9
  • Location: Netherlands
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #8 on: April 25, 2017, 10:09:23 pm »
Fixed. Thx

Offline rkent57

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Apr 2017
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #9 on: April 27, 2017, 01:17:49 pm »
This newest version 3928 will not open!  All was fine with 3927.  Removed and re-installed but no luck!  My MSI laptop worked fine with the auto update but this Dell Desktop will not take the update either way.  Any ideas?  Maybe we need a new version? 3929?

Offline Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 10182
  • Location: UK
  • Karma: 122
    • View Profile
Re: Windows Repair 3.9.28 doesn't start
« Reply #10 on: April 27, 2017, 01:50:15 pm »
The problem with it not opening has been fixed and as it will open on your laptop then this must be specific to the Dell.

Have you tried booting into Safe Mode with Networking and first reinstall then see if it will open.

Which antivirus program are you using ?