Author Topic: reg backup trouble  (Read 6227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline peterr

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Apr 2012
  • Posts: 278
  • Location: MD
  • Karma: 3
    • View Profile
reg backup trouble
« on: December 02, 2012, 07:58:40 am »
Hello
I had to image recovery to get standard user account to work.
Then I needed to update the Tweaking reg backup so I installed over the .3 version to the current one. It would not work even if I deleted and created a schedule etc.
I then went to task scheduler and it seemd ok.
But when I booted it seemd quick so when I checked the only log, no vss, it only said "variables"
What should I do?
Peter

Offline Shane

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9281
  • Location: USA
  • Karma: 137
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
Re: reg backup trouble
« Reply #1 on: December 02, 2012, 12:53:09 pm »
Odd, can you post the logs for me?

Shane

Offline peterr

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Apr 2012
  • Posts: 278
  • Location: MD
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: reg backup trouble
« Reply #2 on: December 02, 2012, 02:27:13 pm »
Sorry to bother you.
I kept working on it becaue all I had was one log which said 'variables'
After another reboot, the third one, the new porgram did its job - it seemed the new version took a while to settle in. Prior to that boot, there were all June backups. Now I have a December one.
Long and short is that it settled in and is working.
Thanx again.
Peter