Author Topic: Reparse point scan and repair error  (Read 750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline whiggs

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Aug 2015
  • Posts: 102
  • Karma: 1
    • View Profile
Reparse point scan and repair error
« on: May 03, 2020, 02:29:20 PM »
Hello.  So I was running a reparse point scan and repair on one of my computers, and I noticed that, despite the reparse point being valid  and working, the scan is detecting an invalid symlink during the scan and failing to repair the problem during the repair.  This is the invalid item that the scan finds:



Below is the info in the log file when trying to repair the above item:

Quote
+-------------------------------+
¦[STARTED] [5/3/2020 5:03:00 PM]¦
+-------------------------------+
Running Repair on C:\Program Files (x86)\Google\Chrome Remote Desktop\CurrentVersion

   
  • Command to Run: Create Target Path/Folder .\83.0.4103.2\
  • Calling SHCreateDirectoryExW
  • SHCreateDirectoryExW Returned An Error, Error: 161 - The specified path is invalid.


+--------------------------------+
¦[FINISHED] [5/3/2020 5:03:00 PM]¦
+--------------------------------+

Offline Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 9949
  • Location: UK
  • Karma: 122
    • View Profile
Re: Reparse point scan and repair error
« Reply #1 on: May 03, 2020, 03:17:44 PM »
It would appear to be a problem with Chrome.

Have you tried uninstalling/reinstalling Chrome ?

If you continue to get that error after the reinstall, then I'll pass it onto Shane, but I don't know when I will get a reply from him.
Tom.