Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Michael

Pages: [1]
1
Hi Shane, first off thank you for the great programs. They are life savers. When running system file check it stops at 16% and says that there are corrupt system files that could not be repaired. I've tried reading the CBS file but can't make heads or tails of it. I am running Windows 7 Pro with all the current updates, 8gb ram, Intel i7 processor, 1tb hard drive and 1.5gb Nvidia video.
Also, is it possible to figure out what the corrupted files are and how would one go about replacing them. I've attached the CBS file should you want it. It's not very long.
Again, thank you for all you do.
Michael Corwin

2
Tweaking.com Support & Help / Reading the CBS.log
« on: September 08, 2012, 01:36:03 AM »
Just recently when I run Windows Repair 1.8 check system files it halts at 15%, tells me that some of the files are corrupt, cannot repair them and cannot continue. Refer to the CBS.log file. How do I read this? Will it tell me which files are corrupt? I've opened the file but have no clue what to look for.
Thank you very much for all your hard work. It is very much appreciated.

3
Hey Shane, again I want to thank you for all the hard work you do. It is VERY much appreciated!
I have noticed, for several versions of Windows Repair, including the newest version, when I take the time to watch the processes as I run the Repair part of the program, a lot of Access Denied messages when doing the Registry Repair section. Do I need to run Regedit with Admin privileges and change the permissions of all the registry keys to avoid seeing these messages? I am running Win7 x64. I do have Norton 360 and Malwarebytes running at the same time, could this be the issue? I also use a little prog called MJ RegWatcher which alerts me to any registry changes (the prog is great!) but disable it before even starting Windows Repair. Or, perhaps this is normal?
Many thanks! Michael Corwin

4
First off Shane, THANK YOU! Your hard work is very much appreciated and I've never had any problems...until now. I have an ASUS laptop running Win7 Pro., 8gb ram, 1.5gb Nvidia GeForce GTX 460M and 1tb hard drive. I installed the latest version of Windows Repair All in One and ran thru all the steps. After doing the repairs my wifi was hosed. I reinstalled the drivers and ran thru all steps again but this time when I did the Repair step I deselected all but the Services reset to default step. Again with the wifi problem. (It's on me that I've chosen to turn off System Restore). While I have not run thru all the repairs with the exception of resetting the hosts file AND services reset to default (will do this soon to see if I can isolate if it is this that is causing issue) I've been using your software since you first started this site and have never encountered any problems. So, by the process of elimination I tend to think the services reset might be doing something to the wifi driver(s). No, this is not a critical review, I will continue to use what you make. You're very good. Just wanted to give you a heads-up.
Keep up the great work Shane.  :smiley:

Pages: [1]