Author Topic: Spelling  (Read 3685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DaneBD49

  • Newbie
  • *
  • Join Date: May 2014
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Spelling
« on: May 26, 2014, 03:17:29 PM »
I just wanted to point out that, in the backup gadget, the phrase "...to slow?" appears, with the option to use an alternate image device. It should say, "...too slow?"
I want to thank you for providing this service.

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Spelling
« Reply #1 on: May 27, 2014, 10:57:06 AM »
You mean in my Registry backup program?

Thanks I will go fix that :-D

Shane

Offline DaneBD49

  • Newbie
  • *
  • Join Date: May 2014
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Spelling
« Reply #2 on: May 27, 2014, 06:55:55 PM »
Hey, thanks for that straight answer.  :wink: Yes, of course, it was in the Registry Backup. Brain freeze on my part; apparently you figured it out. I'm glad it's easy enough to just take care of. Again, thanks for making this tool available.  :smiley:

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Spelling
« Reply #3 on: May 28, 2014, 12:50:31 PM »
I went and fixed it so I dont forget when I do the next update :-)

Shane