Author Topic: Simple System Tweaker  (Read 2983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline buppertb

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Jan 2015
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Simple System Tweaker
« on: January 12, 2015, 03:17:31 PM »
The "Tweaking Tool" bricked my Google Chrome installation!

Bill B

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Simple System Tweaker
« Reply #1 on: January 12, 2015, 03:19:13 PM »
Simple system tweaker doesnt touch anything with google chrome. They are all just windows registry settings, nothing more. :wink:

What is happening with google chrome?

Shane

Offline buppertb

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Jan 2015
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Simple System Tweaker
« Reply #2 on: January 13, 2015, 05:01:17 AM »
Follow up, only occurred after running "Simple System" and reboot. Subsequently found that although Chrome would not run in "normal" mode, it would run if right clicked and selected "run as administrator". Seems as though "permissions" were changed? I turn off system in the evening, when rebooted system this A.M., back to normal. Probably just a coincidence? TKS for the post. We find the "all in one" to be a valuable tool.

BB3

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: Simple System Tweaker
« Reply #3 on: January 13, 2015, 08:55:06 AM »
Hard to say, chrome doesnt normally ask for admin permissions. Possible it was just a hickup in Windows itself and a reboot was all that was needed :wink:

Shane