Author Topic: settings  (Read 3925 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline peterr

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Apr 2012
  • Posts: 278
  • Location: MD
  • Karma: 3
    • View Profile
settings
« on: July 31, 2012, 04:45:22 AM »
Hello
I am using the default which runs the registry backup at log on with current user account.
Two questions, please;
1-is this the right choice for log on
2-why does it seems not to take as long a a manual backup? Is it because it is running in the background?
Thank you
Perter

Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: settings
« Reply #1 on: July 31, 2012, 02:50:07 PM »
Quote
1-is this the right choice for log on

Should be fine, it is how I have all mine set on each system :-)

Quote
2-why does it seems not to take as long a a manual backup? Is it because it is running in the background?

Not sure why it would be faster except maybe the VSS was already up and running or has less to do at startup to VSS is ready faster :wink:

Shane

Offline peterr

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Apr 2012
  • Posts: 278
  • Location: MD
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: settings
« Reply #2 on: August 01, 2012, 05:53:15 AM »
I did not see anything when it runs at log on, as when I perform a manual backup, but that is to be expected, I think.


Offline Shane

  • Lead Developer - Coder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9279
  • Location: USA
  • Karma: 138
  • "Knowledge should be shared not hidden."
    • View Profile
    • Tweaking.com
Re: settings
« Reply #3 on: August 01, 2012, 10:46:00 AM »
Yes when it runs under the system account you wont see it :wink:

Shane