Author Topic: Running Repair - Getting failed message  (Read 568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline OlschoolLee

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Mar 2021
  • Posts: 2
  • Location: Salem WV
  • Karma: 0
    • View Profile
Running Repair - Getting failed message
« on: March 26, 2021, 03:15:11 PM »
 :confused: I did all the pre measures before running the repair program - was in Safe Mode when I ran the program and I received these messages:

"The current repair has failed to start for over 30 sec.
Trying Again....
The current repair has failed to start for over 30 sec.
Trying Again....
The current repair has failed to start for over 30 sec.
Trying Again....
Done, but failed, at (3/26/2021 5:35:11 PM)
   Total Repair Time: 00:02:02
The current repair has failed to start 4 times.
Something is keeping the repair from running.
Try running the repairs in Windows Safe Mode. (This will keep 3rd party programs from getting in the way of the repairs)
If the repairs still fail then please post in the Tweaking.com forums for support"

I also had a pop up that said " reg.exe Application Error"  {Oxc0000142}  and one that said "cmd.exe Application Error" with the same code

I need some help getting these error codes fixed and I thought this program would help but how if the error codes come up when it's trying to repair?    Sigh  ....     Please help < and now I'm getting a MSOSQM.EXE error with same code {Oxc0000142}  hope this is the right area in the forum to post this.

Offline Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 9968
  • Location: UK
  • Karma: 122
    • View Profile
Re: Running Repair - Getting failed message
« Reply #1 on: March 26, 2021, 03:41:21 PM »
This article has a number of suggestions to resolve that error code https://appuals.com/the-application-was-unable-to-start-correctly-0xc0000142/#:~:text=The%20error%200xc0000142%20is%20shown%20on%20your%20computer,The%20application%20was%20unable%20to%20start%20correctly%20%280xc0000142%29.

I've come across a number of articles which point to Office for MSOSQM.EXE but you could try installing the repair program again but do it in Safe Mode with Networking.
Tom.

Offline OlschoolLee

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Mar 2021
  • Posts: 2
  • Location: Salem WV
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Running Repair - Getting failed message
« Reply #2 on: March 26, 2021, 05:47:28 PM »
ok thanks will try that. 

Offline Boggin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Jul 2014
  • Posts: 9968
  • Location: UK
  • Karma: 122
    • View Profile
Re: Running Repair - Getting failed message
« Reply #3 on: March 27, 2021, 04:35:23 AM »
Let me know how you get on.

Disregard about downloading any programs in that article.
Tom.